Figurit Homepage

Probeer een Picoo Set

Ervaar Picoo zelf voor een paar weken!

Wil jij Picoo uitproberen? Dat kan! Op deze pagina vind je meer informatie en kan je meteen een set boeken.

Picoo is dé outdoor gameconsole die buitenspelen en gamen combineert, zonder scherm! Omdat we geloven dat je Picoo het beste leert kennen door het te ervaren, kun je tijdelijk een set proberen. Ben je hierna overtuigd en wil je dezelfde set aanschaffen? Dan krijg je het huurbedrag van ons terug!

Let op: de huur wordt alleen verrekend als je eenzelfde set koopt als dat je gehuurd hebt. De huur wordt dus alleen verrekend als je een EDU of PRO set met 12 Picoo’s aanschaft.


Let op: een set huren is alleen mogelijk in Nederland en België!

Wat huur ik?

Je ontvangt een set met 12 Picoo's. We hebben de volgende spellen geïnstalleerd op deze set: ZombieRun, Spot On, Stoplicht, Spionnenjacht, Pannenkoekenparade en Mollenmania. Daarnaast kun je een aantal spellen spelen met de gratis Picoo app: Quizstafette, Twikkie en de spellen die een aangepaste modus hebben (Bliksemsnel, Verstoppertje en Zombierun). Verder ontvang je een opbergkoffer met oplaadstation en natuurlijk de handleidingen.

Hoelang huur ik?

Je kunt kiezen tussen 1, 2 of 4 weken huren. In het formulier hieronder kan je je gewenste startdatum en duur invullen. Je ziet dan meteen of we een set beschikbaar hebben.

Wat kost het huren?

Dat is afhankelijk van hoelang je huurt: als je in het formulier hieronder een startdatum en de gewenste duur invult, dan wordt automatisch de juist prijs getoond.