Figurit Homepage

Probeer een Picoo Set

Ervaar Picoo zelf voor een paar weken!

Wil jij Picoo uitproberen? Dat kan! Op deze pagina vind je meer informatie en kan je meteen een set boeken.

Picoo is dé outdoor gameconsole die buitenspelen en gamen combineert, zonder scherm! Omdat we geloven dat je Picoo het beste leert kennen door het te ervaren, kun je tijdelijk een set proberen. Ben je hierna overtuigd en wil je dezelfde set aanschaffen? Dan krijg je het huurbedrag van ons terug!

Let op: de huur wordt alleen verrekend als je eenzelfde set koopt als dat je gehuurd hebt. De huur wordt dus alleen verrekend als je een EDU of PRO set met 12 Picoo’s aanschaft.


Let op: een set huren is alleen mogelijk in Nederland en België!

Wat huur ik?

Je ontvangt een set met 12 Picoo's. We hebben de volgende spellen geïnstalleerd op deze set: ZombieRun, Spot On, Stoplicht, Spionnenjacht, Pannenkoekenparade en Mollenmania. Daarnaast kun je een aantal spellen spelen met de gratis Picoo app: Quizstafette, Twikkie en de spellen die een aangepaste modus hebben (Bliksemsnel, Verstoppertje en Zombierun). Verder ontvang je een opbergkoffer met oplaadstation en natuurlijk de handleidingen.

Hoelang huur ik?

Je kunt kiezen tussen 1, 2 of 4 weken huren. In het formulier hieronder kan je je gewenste startdatum en duur invullen. Je ziet dan meteen of we een set beschikbaar hebben.

Wat kost het huren?

Dat is afhankelijk van hoelang je huurt: als je in het formulier hieronder een startdatum en de gewenste duur invult, dan wordt automatisch de juiste prijs getoond.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de levertijden en hoe werkt het retourneren


Leveren
Ongeveer drie dagen voor de start van je huurperiode bereiden we het pakket voor verzending voor. Zodra het onderweg is, sturen we je een track & trace-link, zodat je de voortgang van je pakket kunt volgen. Mocht er vertraging optreden bij de koeriersdiensten, dan wordt de startdatum van de huurperiode automatisch aangepast naar de datum waarop je het pakket hebt ontvangen.

Retourneren
Een paar dagen voor het einde van je huurperiode ontvang je van ons een email met uitleg over hoe je het pakket kan retourneren. Met de email maak je een gratis een retourlabel aan voor een vervoerder naar keuze (PostNL, DHL of DPD). Verpak de Picoo set in een stevige kartonnen doos (dit kan bijvoorbeeld de doos zijn waarin de set geleverd werd), plak het label erop en geef het pakket af bij een inleverpunt.

Hoe pas ik mijn factuur of afleveradres aan?


Je kunt ons een mailtje sturen met de juiste of nieuwe gegevens. Dat kan via hallo@picoo.nl. Dit geldt voor zowel huur als koop. Let op: als je pakket al verzonden is, dan kunnen we het verzendadres niet meer aanpassen!

Is het mogelijk om andere termijnen te huren dan 1, 2 of 4 weken?


Het beste is om ons even te mailen of bellen zodat we mee kunnen kijken naar de mogelijkheden. Contact met ons opnemen kan via hallo@picoo.nl en +31-(0)40 2405 295.

Zijn de spellen in het huurpakket hetzelfde als in de koop-sets?


Nee, er zit een kleine selectie van verschillende Picoo spellen in het huurpakket om een goede eerste indruk te krijgen van wat er mogelijk is met Picoo.