Figurit Homepage

Hoe kunnen we je helpen?

De 5 meest gestelde vragen (FAQ's)

Hoe update ik de software van mijn Picoo One?


Het updaten van je Picoo set gaat via de Picoo app. Het duurt ongeveer 10 minuten per Picoo. Hiervoor moeten de Picoo’s opgeladen zijn. Kijk voor een uitgebreide beschrijving op de pagina voor updaten.

Hoe plaats ik een bestelling voor een grote (Educatie of Pro) set met 12 Picoo’s?


Een Educatie of Pro Pakket bestel je door eerst een offerte op te vragen. Wanneer de offerte akkoord is, hebben we een aantal gegevens nodig om de bestelling in te boeken. Na betaling ontvang je de factuur via email en wordt het pakket doorgaans binnen 4 weken na de bestelling geleverd.

Kan ik Picoo ook uitproberen?


Zeker! Je kunt een Picoo set met 12 Picoo’s huren om te kijken of het iets voor je is. Via http://www.picoo.nl/huur/ kan je zelf een set boeken in de gewenste periode. Tijdens het boeken zie je meteen wanneer dit nog mogelijk is. Wil je meerdere sets huren? Vermeld dit dan onder het kopje ‘Extra informatie’. Nadat je de aanvraag voor verhuur hebt gedaan ontvang je een mail van ons om de boeking te bevestigen. Hierna ontvang je per mail ook de factuur waarmee je de boeking kunt betalen. Aan het einde van de huurperiode ontvang je een retourlabel om de set kosteloos te retourneren.

Hoe stuur ik een gehuurde Picoo set weer terug?


De kosten voor het terugsturen van een huurset nemen wij voor onze rekening. Aan het einde van je huurperiode ontvang je een mail van ons met daarin een retourlabel. Print deze uit en plak hem op de doos van de Picoo set. Het pakket lever je vervolgens af bij een DHL punt om te versturen.

Kun je meerdere Picoo sets samenvoegen om te spelen?


Zeker! Je kunt gewoon Picoo’s van verschillende sets samenvoegen om samen te spelen. Dit moeten wel Picoo’s zijn van hetzelfde type; Picoo One kan helaas niet samenspelen met Picoo Zero. Let er wel op dat alle Picoo’s dezelfde software versie hebben. Hoe je deze update lees je op de pagina voor updaten.

Klantenservice

Onze klantenservice is bereikbaar op:
Maandag - Vrijdag: 9:00 - 18:00 uur

Adresgegevens

Infinite Play B.V.
Torenallee 20,
5617 BC Eindhoven

Social media

@picooplay

+31-(0)40 2405 295