Figurit Homepage

CES 2022

Picoo, ‘s werelds eerste spelcomputer voor buiten, lanceert in de Verenigde Staten!

Van 5 januari t/m 8 januari 2022 staan we op de CES in Las Vegas. Als één van de veelbelovende startups van Nederland zijn we onderdeel van de Dutch Eureka Pavilion. We hebben er heel veel zin in en kijken er naar uit om interessante mensen en bedrijven in de VS te ontmoeten.

Op deze pagina vind je meer informatie over Picoo en waar je ons op de CES kunt vinden.

Waar kun je ons vinden op de CES?

  • Datum: 5 januari t/m 8 januari 2022
  • Locatie: Eureka Park in the Venetian Expo, LVCC West Hall, Dutch Pavilion Booth number: 61982
  • Interessant voor: distributeurs, scholen, BSO’s, activiteitenverhuur, investeerders
  • Ook aanwezig op
  • Waar is Picoo te koop: shop.picoo.com

Wil je een afspraak met ons plannen op de CES? Neem dan contact op via hello@picoo.com. Persafspraken kunnen gemaakt worden via picoo@wearemgp.com

alt text

Over Picoo

Play is a kid’s superpower!

We weten allemaal hoe gezond het is voor kinderen om buiten te spelen, maar toch brengen ze te veel tijd binnen door op hun computer. Daarom combineert Picoo het beste van twee werelden met de eerste gameconsole voor buiten. De technologie van een gameconsole met het avontuur van buitenspelen stimuleert de sociale interactie tussen kinderen en bevordert een gezonde, actieve levensstijl. En het is nog leuk ook!

alt text

Wij denken dat kinderen gelukkiger en gezonder zijn door samen te spelen. Ons doel is dan ook om zoveel mogelijk kinderen (en volwassenen) samen in beweging te krijgen. Als we samen zeggen, bedoelen we ook echt samen. Iedereen kan met elkaar spelen, ongeacht fysieke of mentale mogelijkheden. Daarom innoveren we games. We creëren nieuwe spelervaringen door het beste van twee werelden te combineren: het avontuur van buitenspellen en de interactie van computerspellen.

Bekijk shop

Picoo Mediakit

Afbeeldingen en teksten over Picoo vind je in onze mediakit:

Contact

Aanwezig op CES

Media

Vragen of opmerkingen?

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!